Відзначаємо День Європи

”Моя любов до Вітчизни не примушує мене заплющувати очі на досягнення іноземців. Навпаки, чим більш намагаюся збагатити мою країну скарбами, здобутими не з її надр ”, - так сказав Вольтер, і ми не можемо не погодитися з цією думкою. Щоб рухатися вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства.

    Такими словами розпочалась година євро – інформації «Європа та Україна у світі, що змінюється», яка пройшла  на абонементі для юнацтва. Учасниками заходу були учні ЗОШ №4 9-Б класу(вчитель історії Д.О.Нетребко).   

 

  Ведучі заходу  запропонували   безліч цікавих фактів   з історії, традицій, культури різних країн Європи, Європейського  Союзу  та доповнювали їх відео - презентаціями, відео роликами. Учні приймали активну участь  в  інтелектуальних вікторинах, відгадували ребуси, кросворди.


 Учасники заходу  висловлювали свої думки  про роль ЄС у світі, про щирі наміри України бути членом ЄС та сподівання молоді на відкритий шлях до європейських навчальних закладів і європейських цінностей життя.

 

Година євро – інформації  продовжилась за межами бібліотеки  флеш - мобом « Україна – це Європа» та презентацією книжкової виставки « Єдність народів – єдність сердець», яку переглянули всі бажаючі.



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-05-20 15:58:54
Версія для друку

Повернутися назад