Мандри Європейськими стежками

 

До святкування Дня Європи в Пункті європейської інформації, що створений за проектом Української бібліотечної асоціації та функціонує  в  КЗ « Хмільницька районна бібліотека  для   дорослих»  пройшов цикл заходів « Мандри Європейськими стежками».

  Що означає бути європейцем? Що нам заважає ним бути? На яких засадах будується життя типового європейця? В якій країні краще жити"?  - на ці та інші запитання  вели дискусію бібліотечні працівники з   учнями 9-В ЗОШ №4(класний керівник Г.О.Ліпінська) під час проведення культурологічної години « Знай про Європу більше».

 

 

  

  Головна  мета  заходу -  поінформувати молодь про корисний для України досвід європейської інтеграції країн Європи, розповісти про повсякденне життя у країнах ЄС та про можливості, які  може відкрити подальша євроінтеграція України,  викликати інтерес до цінностей та культурного надбання європейців.

  Доповненням до заходу стали відеоматеріали:  «Діти про Європу. Сильніші разом»;  «Топ 5 найкращих країн Європи»; «Європа починається з тебе»; «Мої європейські цінності». Учні прослухали « Гімн ЄС»  та  мали нагоду  здійснити віртуальну подорож « Видатні українці: знані в Європі та світі».

 

 

 

 



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-05-20 15:49:52
Версія для друку

Повернутися назад