Китай: традиції і менталітет

Китай і Україна, Україна і Китай… Ці дві країни започаткували своє знайомство ще у часи існування Київської Русі завдяки відомому Великому шовковому шляху, який частково проходив і територією нашої держави. З тих пір минуло багато часу і сьогодні відносини України і Китаю мають більш глибокі та всебічно розвинуті стосунки. Йде постійний культурний обмін між нашими народами. Письменники, артисти, науковці обмінюються досвідом під час візитів, влаштовуються культурні виставки, найвідоміші твори обох держав виходять у перекладі.
        Користувачам абонементу для юнацтва було запропоновано  віртуальну книжкову мандрівку «Літературними стежками Китаю», яка була приурочена Року Китаю в Україні. Адже саме література допомагає зрозуміти іншу людину і іншу країну.

Бібліотекар розповіла про видання, що знайомлять з давньою країною, її багатою історією і культурою, яка подарувала світові чимало винаходів, про країну, яка дивує нас своєю незвичністю, багатовіковими пам’ятками  і традиціями, що живі й донині.

Інтернет - подорож « Піднебесна імперія» допомогла ще більше познайомитися з цією загадковою, цікавою та дивовижною країною.  

  



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-05-11 15:12:43
Версія для друку

Повернутися назад