районний семінар «Місія публічної бібліотеки в сучасному суспільстві»

11 квітня 2019 року в КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» пройшов районний семінар «Місія публічної бібліотеки в сучасному суспільстві»

         Першою вітала учасників семінару директор КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» Зоя Миколаївна Попова, яка підкреслила, що в сучасних умовах висока фахова компетентність бібліотекаря набуває великого значення. Бібліотекарі, повинні вільно орієнтуватися в інформаційному просторі. На закінчення підвела підсумки комплексної перевірки , яка відбулася 4 квітня 2019 року.


 

 

 

Курилюк Людмила Володимирівна бібліотекар по обслуговуванню юнацтва інформувала присутніх про оголошення обласного конкурсу молодіжної творчості «Наша рідна земля Україною зветься».

  

 

Бібліотекар сектору комплектування та каталогізування фондів Марія Пічкар розповіла про побудову та властивості УДК, а також висвітлила особливості методики індексування видань за УДК.


Доповнила розповідь бібліотекар КЗ «Хмільницька районна дитяча бібліотека» Надія Біла.

 

Після семінару було проведено майстер - клас «Вчимося створювати електронні презентації». Майстер – клас провели зав. методично – бібліографічного відділу Олена Мазур та інженер – програміст Віталій Коновалюк.



Автор: адмін
Дата створення: 2019-04-12 15:47:23
Версія для друку

Повернутися назад