Історія подвигу батальйонів, що врятували країну

День  українського  добровольця  – свято,  що  відзначається  в  Україні 14 березня. День установлений 17  січня  2017 року Верховною Радою  України  з  метою  вшанування  мужності  та  героїзму  захисників  незалежності, суверенітету та територіальної  цілісності  України,  сприяння   дальшому зміцненню  патріотичного  духу в  суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

В читальному залі проходить обговорення книги «Добровольчі батальйони».

Добровольчі батальйони / Катерина Гладка, Дмитро  Громаков, Вероніка Миронова та ін..; переробл. та  допов. – Харків: Фоліо,2017.- 325с.:іл..

Чи вистояла б Україна без  мужності добровольчих батальйонів? У чому сутність руху добробатів – і де його витоки? Якою була роль  добровольців під час найважливіших етапів битви України проти гібридного агресора? І що чекає на добробати у майбутньому? На ці питання вирішили відповісти група експертів і журналістів. Проект «Добробати» - це хроніка історії руху і водночас роздуми над його природою. Створення добробатів, їхній бойовий шлях і сучасний  стан – усе це безпосередньо з уст учасників подій, політиків, військових, громадських діячів та волонтерів.

Запрошуємо до прочитання книги.



Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-03-13 12:01:09
Версія для друку

Повернутися назад