Різдвяна неповторна мить

Різдво – це подія, що визначена в часі, але має силу вічності, і наш народ український несе ці вічні традиції, вічні цінності: любов, віру, надію. В КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» проходить цикл заходів  під назвою «Різдвяна неповторна мить».

 Національні особливості українських  зимових свят, традицій , звичаїв і пов’язаних з ними атрибутики, символіки – з давніх часів до наших днів, розкривають матеріали виставки - привітання «Хай рік Новий, Різдво Христове вам подарують дні казкові»

Для українців Різдво завжди є улюбленим святом. Чекаємо на нього всі, та особливо діти і молодь, бо різдвяні свята –  найказковіші  і  найвеселіші. Завітали до бібліотеки  колядники – члени літературно – мистецького клубу «Подільські самоцвіти» (керівник Ольга Охота) , наповнили  наші серця світлом і радістю, бо так щиро  вітати  та співати  можуть тільки діти.

В ці святкові дні ми намагаємося більше уваги приділити один одному, допомогти  ближньому. Для того, щоб радість різдвяних свят відчули якомога більше дітей районна бібліотека для дорослих проводить акцію «Подаруй  дитині  радість». Збір  та передача подарунків   у спеціальні загальноосвітні школи – інтернати.

Казкових свят.




Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-01-11 13:19:51
Версія для друку

Повернутися назад