Всесвітній день боротьби зі СНІДом

«Чума двадцятого століття» - саме так називають СНІД - страшну хворобу, що забирає мільйони життів, яку по праву порівнюють з «чорною смертю» середньовіччя. 1грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом.

     До цієї дати на абонементі для юнацтва  експонується   виставка- інформація « Знай, щоб зберегти себе».


     Вірус імунодефіциту, став для всього людства потрясінням. Але що ми знаємо про СНІД, про його наслідки? Що таке вірус та як передається ВІЛ? Що ми знаємо про статеві контакти та запобіжні заходи? Як взагалі живуть люди з ВІЛ? Як потрапляють в її тенета? Відповіді на такі хвилюючі питання кожен читач бібліотеки зможе знайти  в книгах та матеріалах представлених на цій виставці. А також  там  наводиться багато фактів і розповідей про людей різного віку, які потрапили у цю  пастку.

      Ця книжкова виставка являє собою широкий спектр відповідей, порад, дотримуючись яких, можна зберегти здоров'я, досягти активного довголіття, позбутися шкідливих звичок.   

  Кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Пам’ятайте: єдина людина, що може вберегти вас від СНІДу - це ви самі! 

Запрошуємо відвідати виставку.



Автор: юнацький
Дата створення: 2018-12-05 15:13:46
Версія для друку

Повернутися назад