Круглий стіл вчителів математики

В  КЗ  «Хмільницька районна  бібліотека для дорослих» пройшов круглий стіл «Математика ЗНО – 2019»  за участю вчителів математики ЗОШ   1 - 3 ступенів Хмільницького району.

 Круглий стіл відкрила Мельник Юлія Миколаївна, методист РМК відділу освіти Хмільницької РДА , яка представила присутнім  гостя із  м. Вінниці  Ігоря  Клочко.  Ігор Якович  -  математик, інженер, альпініст, мандрівник, фотограф. Автор понад двох десятків посібників з математики. Закінчив Вінницький політехнічний  інститут за спеціальністю «інженер  - радіотехнік» та Інститут математики, механіки й економіки Одеського державного університету ім. І.І.Мечникова. 

Ігор Якович  презентував власні книги по підготовці до ЗНО з математики, по підготовці до олімпіад, а також демонстрував на прикладах  підбірки  завдань з математики на різних типах уроків.

Особливу  увагу викликала книга «Буття на дотик» - перший прозовий  твір автора. Написана книга в жанрі «дзуйхіцу», що перекладається як « услід за пензликом». Услід за пензликом творяться думки, фіксуються миттєві враження,  снуються  спогади, лунають  вірші і музика, виникають образи й народжуються мрії.

Спілкування пройшло в гарній і  дружній обстановці, дізналися багато нового та цікавого.

На розгляд присутніх була представлена виставка – огляд «В світі математики».



Автор: читальний зал
Дата створення: 2018-11-06 12:32:16
Версія для друку

Повернутися назад