Приємний подарунок від ТОВ «Нілан-ЛТД»

Нещодавно для колективу  та читачів нашої бібліотеки було подаровано книги видавництва ТОВ «Нілан-ЛТД». Це і поетичні збірки, це і книги краєзнавчого характеру та , навіть, гуморески, які розповідають про життя у селі.

   Для тих, хто полюбляє ліричні рядки пропонуємо нові подаровані поетичні збірки:

Полинути  з головою у терпке і м’яке кохання допоможе збірка Тетяни Бріцької.

Бріц Т. Пелюстки кохання. Вірші. / Т.Бріц. – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2016. -200с.

Хвилюючі нотки та переживання за Україну ви знайдете у патріотичній книзі Василя Кушніра  «В моєму серці Україна.

Кушнір В. В моєму серці Україна. Вірші. /Василь Rучер. – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2015. -132с.

Отаман Тростянеччини Микола  Прус дарує читачам не тільки патріотичні вірші, але й  відповідає на запитання – для чого ти народився?  Живеш навіщо на землі?....

Прус М. Мамина пісня. Поезія/Микола Прус. – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017. -142с.

   Колектив з радістю представляє  та вітає  авторку поетичної збірки «Хочеться дощу» Ірину Федорчук з виходом її першої книги. Члени любительського об’єднання «Читацьке коло» вже знайомі з творчістю Ірини Федорчук, яка також побувала на одному із засідань клубу в бібліотеці.

 

Федорчук І.П.Хочеться дощу. Вірші/ Ірина Федорчук.- Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2018. -120с.

Приверне увагу  книга «Спочатку слово і завжди», в якій розповідається про життєвий і творчий шлях священика , педагога, поета, члена Національної спілки письменників України Анатолія Загрійчука

Спочатку було слово  і завжди: Літературно-краєзнавче видання. Про творчість А.Загрійчука / упоряди. В.Горлей – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2016. -210 с.

Для філологів, вчителів, краєзнавців будуть цікаві книги Володимира Рабенчука «Шевченко Вінницю бере…» та  Уолтера  Орра Скотта «Шевченко – поезія в історіях» на українській та англійській мовах. У книзі Уолтера  Орра Скотта «Шевченко – поезія в історіях» розповідаються сучасні історії написані під впливом творчості Тараса Шевченка. Автор Уолтер  Орр Скотт є американець, який проживає серед українців і продовжує цікавитись Україною. У книзі історії сумні та  життєрадісні, але всім ці історії об’єднує любов до українців та до великого поета Тараса Шевченка.

Уолтер  Орр Скотт. Шевченко – поезія в історіях / Уолтер  Орр Скотт. - Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2018. -220 с.

  Поетична Шевченкіана Володимира Рабенчука присвячена біографічному шляху великого Кобзаря. В анотації зазначено: «Книга розрахована на виріст – молодих українців, нації держави, замуленої  в неправді Батьківщини».

Рабенчук В. Шевченко Вінницю бере…Поетична Шевченкіана. Збірка віршів з передмовою автор. - Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017. – 72 с.

Для істориків, краєзнавців будуть цікаві книги:

 Журавська Л.Г. Музей Оноре де Баьзак у Верхівці: путівник / Л.Журавська. Переклад фр. мовою В.Онощенко. - Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017. – 72 с.

 

Філін О. На срібних перетинах долі ( фрагменти з історії Вінниці: давньої і недавньої) / О.О.Філін. - Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2018. - 116 с.

 

Козачук Л. Моє село – краплинка України. Історичний нарис село Бабчинці. - Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2014. – 352  с. 

У цій книзі Ви дізнаєтесь історію з минулого до сьогодення с.Бабчинці Чернівецького району. Також про відомих односельців села та про тих, хто боровся за волю у різні століття.

На завершення ми пропонуємо  зміцнити  своє здоров’я, адже «сміх продовжує життя людини, робить його змістовнішим, сміх – це ліки від усіх хвороб».  Так вважає  авторка книги «Гарні жарти – українські» Юлія Вершиніна.

Вершиніна Ю. Гарні жарти  - українські. /Юлія Вершиніна. - Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017. – 80  с.

Колектив бібліотеки висловлює щиру подяку за подаровані книги ТОВ «Нілан-ЛТД» , адже нові книги це завжди свято для наших читачів.  Зичимо чудового літа, процвітання та нехай мода на книги ніколи не проходить і у вас завжди будуть замовлення. Бажаємо вам, щоб ваша робота приносила вам задоволення.

 

 

 

 

 

 

 

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2018-07-14 12:19:50
Версія для друку

Повернутися назад