Об’єднуємось за покликом душі

В читальній залі   КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» пройшло  засідання любительського об’єднання «Читацьке коло» на тему «Сповите слово колосками жита».  Діяльність  «Читацького кола»   прищеплює  читачам смак до читання, до самоосвіти, розширює  бібліотечно-бібліографічні  знання.

Ознайомились  з новими творами письменників України  та зарубіжних країн,  публікаціями творів місцевих поетів та художників . На засіданнях об'єднання не тільки обговорюються твори митців , а й виховуються любов до рідного слова, почуття краси української мови. Зі своїми книжковими новинками познайомила Любов Сердунич, поетеса із Хмельниччини,член НСЖУ, НСКУ,АДГУ, Всеукраїнського товариства «Просвіта»  ім.Т.Г.Шевченка.

Засідання  об’єднання популярні серед читачів саме тому, що дають змогу обмінятися думками і виступити зі своїми зауваженнями про прочитане, про те, що хвилює найбільше, поспілкуватися з однодумцями. Саме тому  на  засіданнях    перевага віддається  активним формам  спілкування: колективним обговоренням,  диспутам,  дискусіям.  Кожне засідання – це  змістовний відпочинок, задушевне спілкування, знайомство з  виставками  творчих робіт.

                                             

                                                            До нових зустрічей



Автор: admin
Дата створення: 2018-07-11 15:13:42
Версія для друку

Повернутися назад