Презентація поетичної збірки

12 червня у козацькому селі Клітенка відбулася гарна подія. Це  презентація книги «Побачити серцем» Юлії Вознюк, уродженки с.Клітенка.

Відкрила захід голова Кропивнянської сільської ради Ніна Михайлівна Дмитрук, яка привітала Юлю, побажала  творчих  успіхів та подарувала освячені ікони.

         Вітав  з цією подією перший заступник голови районної державної адміністрації Павло Андрійович Горбатюк. По-батьківськи він сказав, що зачарований її віршами, подякував Юлії за її  творчість, силу та побажав і надалі  нових поетичних збірок.Зачитав привітальну листівку від голови Хмільницької державної адміністрації Євгена Буткевича та голови районної ради Зої Бонсевич,  подарував квіти та цукерки.

 

  

         Щирі і теплі слова звучали від  директора ТОВ «Щедра нива» Юрія Миколайовича Шибіки. Юрій Миколайович запевнив, що буде допомагати Юлії на її творчому шляху.

         Чудовим подарунком став виступ родини – батька Миколи Миколайовича  і матері Любові Миколаївни  Вознюків , які вітали доньку і побажали здоров’я, , натхнення та здійснення мрій.

            

         Вчителька Олена Михайлівна Тарабанчук згадала про  перші проби поетичних рядків  Юлії у школі  та зачитували  її вірші з презентованої збірки «Побачити серцем».

         Під гучні оплески односельців  Юлія Вознюк читала  свої вірші не тільки з презентованої книги, але і з першої збірки  «Мелодия любови». Лілії, троянди, ромашки – всі ці квіти дарували жителі сіл Клітенки та Кропивни.

 

На презентації  дарували  українські пісні колектив вчителів та колектив «Калина» з села Кропивна.

         Ведучими заходу були краєзнавець Оксана Михалиця та завідуюча клубом-бібліотекою Олена Марущак, які також декламували вірші Юлії Вознюк.

На завершення заходу Юлія підписувала книги на згадку.Презентація книги відбулась по-родинному в  сільському клубі,  на  заході були присутні близько 150 чоловік.

 На завершення заходу Юлія  підписувала книги на згадку.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2018-06-13 16:34:21
Версія для друку

Повернутися назад