День Європи в Україні - 2018 #EULIB

В рамках заходів до дня Європи в  районній бібліотеці для дорослих пройшла  інформаційно  - пізнавальна година  «Далека і близька Європа» , на яку були запрошені учні Ліцею сфери послуг (викладач О.Пахольчук, майстер виробничого навчання Т.Мазур, бібліотекар Г.Шинкарук).

“… ми – частина Європи. Це свято вкотре нагадує, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. Європа – це історичний дух України, це її майбутнє…”, – з такими словами розпочали  святковий  захід  бібліотекарі   М.Бабій та Л.Курилюк. Вони  ознайомили присутніх з цінностями, інституціями, символікою, політичним та економічним устроєм, життєвими постулатами Європейського Союзу – сім’єю демократичних європейських держав.

         Учнівська молодь взяла участь у вікторинах «Парад країн Європи», «Мандруючи країнами Європи»  та  зробила віртуальні турне  «Знайомтесь, Європа!»,  «Подорожуючи країнами Європи». Багато цікавого, невідомого, загадкового, що таїть в собі Європа побачили та почули  учні під час віртуальної екскурсії по темі  «Дізнайся про Європу більше».  Вони пірнули в невідомий для них світ сьогодення країн Європейського Союзу,  уважно знайомились з укладом життя, традиціями та обрядами, милувались чудовими краєвидами…

 

 Запрошена начальник відділу  Хмільницького бюро безоплатної правової допомоги   Ганна  Мариніч  поспілкувалася з учнівською молоддю.  Обговорили та отримали відповіді на запитання щодо можливостей правового захисту неповнолітніх та кримінальну відповідальність за вчинення ними правопорушень.



Автор: юнацький
Дата створення: 2018-05-18 16:40:05
Версія для друку

Повернутися назад