Подарунок від братів Вітковських

Чудовим дарунком для читачів районної книгозбірні стали книги братів Вітковських.

   Це фотоальбом Олега Вітковського «Каратэ» та весела книга Вадима Вітковського «Усмішечки».

         Фотоальбом знайомить з таких видом спорту, як карате, розповідає про Миколаївську обласну федерацію Симей-до карате та знайомить з Міжнародними перемогами, які досягли учасники клубу. У передмові автором зазначено: «Наша цель −  спорт. Потому что он нужен людям как средство самосовершенствования…  Даже в наше трудное время. Развиваясь, человек совершенствует  свой внутренний мир, что помогает ему выжить  в мире  внешнем. Спорт нужен людям и мы преданы этому спорту».

                                            

 

     Фотоальбом буде цікавий  всім, хто займається спортом, хто цікавиться бойовим мистецтвом та хто робить перші кроки в карате.

         Головний редактор вінницького обласного журналу «Вінницький край» Вадим Вітковський подарував особисту книгу «Усмішечки», випущену в 2018 році. Автор  в минулому працівник органів державної безпеки згадує  кумедні сторінки   служби. У цій веселій книжечці Ви дізнаєтесь про цікаві невигадані історії з прізвищ українців, про ведмедика з Хмільника, який полюбляв оковиту,  про «інфарктний телефон», якого так боялись посадовці.  Посмішку викличуть жартівливі нариси «Небезпечний Кирило»,  бувальщини про  риболовлю, «Нафігатор…Нафігатор» та «епіцентром сміху» стануть усмішки «На старому кладовищі» і «Товарищу капітану ваш жарт сподобався…».

Розповідь «Гість з Еміратів» не залишить нікого байдужими, заставить задуматись кожного із нас про нашу Україну.

Запрошуємо читачів ознайомитись з книгами, які піднімуть настрій, які розповідають про події, які можуть трапитися з кожним, а авторам зичимо козацького здоров’я,  нових книг та вдячних читачів.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2018-03-26 17:34:04
Версія для друку

Повернутися назад