Світ любові Тамари Поворознюк

Краєзнавчий фонд читального залу поповнився збіркою поезій «Світ моєї любові»  хмільничанки  Тамари Сергіївни  Поворознюк,  яку авторка  люб’язно подарувала читачам районної бібліотеки для дорослих в день свого 90 – річчя.

     

 «Як народжуються вірші? Ніхто не дасть відповіді на це запитання, бо творчість це поклик серця, порух душі», - так пише Тамара Сергіївна, вчитель за фахом, поет за покликанням. Все своє свідоме  життя закохана у книгу, у високе слово і несе цю свою любов  дітям і дорослим:

Щастя – це добро творити

       Кожній квітці і пташині всім серцем радіти.

Щастя – це слід хороший

         після себе залишити.

Свою рідну Україну

           Щиро й віддано любити.

Тамара  Поворознюк  життя сприймає як диво і пише про все, що її оточує. Вона пише свої твори як відповідь на прожите та пережите, на все, що пройшло через серце й душу небайдужої, щирої, мудрої,  відкритої для краси людини.

Нехай  збірка «Світ моєї любові» відкриє для читачів щось нове і прекрасне, заграє новими барвами нелегке життя, потепліє на серці від щирих слів про рідне місто Хмільник, неньку  - Україну , материнську ласку, друзів, дітей, онуків – все, що складає світ любові авторки, який вона несе  до нас  усіх.

Бажаємо Тамарі Сергіївні  міцного здоров’я, миру, родинного затишку, злагоди, благополуччя, достатку, поваги рідних, близьких і друзів.

Запрошуємо до ознайомлення з новинкою.



Автор: admin
Дата створення: 2018-03-22 15:39:23
Версія для друку

Повернутися назад