Подарунок від Володимира Тихого

Вдруге  завітав до нашої книгозбірні Володимир Тихий, гість із м. Києва,  за професією - фізик, кандидат фізико – математичних наук, великий  знавець і шанувальник  книги і читання. Подарував   читачам районної бібліотеки для дорослих свою книгу « Що читати: знайомство з «нон – фікшн»:


   

Володимир  О.Тихий. Що читати:знайомство з non–fiction. – Вид. друге, доповнене. – К.:ДУХ І ЛІТЕРА,2017. -140с.

Література  категорії «нон  - фікшн»,  що значить просто «непридумане»,  є  надзвичайно популярною на Заході і завойовує щораз більшу популярність в Україні.

У книзі   зібрані короткі огляди книг категорії «нон – фікшн», які вийшли друком останніми роками в Україні, а також деяких опублікованих за кордоном книг. У кожному огляді дається коротка характеристика видання і стислий виклад принаймні основних розділів, які автор книги вважає цікавими і актуальними для українського читача.

Вважається, що читання літератури «нон – фікшн» сприяє  зростанню  інтелектуального рівня читаючої публіки.

                            Запрошуємо    до бібліотеки  ознайомитися  з цікавою новинкою.

  Автору  сердечно  дякуємо за подаровану книгу з дарчим написом, щиро бажаємо  здоровя, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь – яких починаннях, щоденних справах. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю,енергією, натхненням та радістю сьогодення.



Автор: admin
Дата створення: 2018-03-21 17:22:08
Версія для друку

Повернутися назад