Від улюбленого видавця нові книги для читачів бібліотеки

Чудовим подарунком для читачів та колективу районної  бібліотеки стали нові книги від вінницького видавця Ігоря Балюка. Це книги Віктора Цимбала «Карикатура з натури», Галини Кучинської «Над Гибалівкою проплива…»,  Григорія Погончика «На передньому краї» та  Микола Завальний «Мелодія потоків».

         Книга Віктора Цимбала змусить  читача посміхнутись, адже в збірці сатира та гумор, які в поетичній формі  відображають вади нашого сьогодення.

Цимбал, В. Карикатури з натури /Віктор Цимбал – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»., 2016. − 112с.

Книга Галини Кучинської знайомить з історією села Гибалівка  Шаргородського району  Вінницької області від першої згадки про нього і до сьогодення.

 

Кучинська, Г.О. Над Гибалівкою вічність проплива…: історико- краєзнавче дослідження / Г.О.Кучинська; ред. П.І. – Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»., 2017. – 516 с.

 Поетична збірка Миколи Завального присвячується 65-річчю від дня народження Володимира Івасюка та 100-річчю від дня народження батька – Михайла Григоровича Івасюка.

 

         

Завальний М.Я. Мелодії потоків. Поезії. Вінниця: ПП Балюк І.Б., 2015. – 104 с.

            Книга відомого на Вінниччині автора – директора школи, історика, краєзнавця, а на разі волонтера Г.О.Погончика – йдеться про війну найболючіше, що зараз відбувається на нашій рідній землі. Назва книги дає зрозуміти читачеві, що в ній – біль і гордість, скорбота за наших земляків, які стояли і стоять на  варті рубежів Вітчизни.

 Погончик Г. На передньому краї /Григорій Погончик. - Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля»., 2017. – 432 с.

Колектив бібліотеки висловлюємо щиру подяку Ігорю Балюку  за внесок у формуванні фонду бібліотеки. Ці книги є справжнім скарбом для наших читачів – істориків, краєзнавців, літературознавців та просто небайдужих патріотичних громадян.

 



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2017-11-30 12:29:36
Версія для друку

Повернутися назад