Новинки бібліотеці з «Книжкової Бучі»

Валентина Павленко    поетеса – землячка,  журналістка , авторка  збірок «Домівка птахів», «Істини», «Ріка на ім’я Здивування», «Пам'ять місця», побувала  в серпні цього року в місті Бучі  Київської області  на фестивалі «Книжкова Буча». Вона  є членом літературно - мистецького об’єднання  «Золота троянда»,  членом  любительського об’єднання « Читацьке коло», що діє   при  Хмільницькій районній бібліотеці для  дорослих. Добірки поезій друкувалися в газеті «Літературна Україна», часописах  «Сучасність», «Вінницький край»,місцевих  ЗМІ.

Письменники та поети з різних куточків України приїхали на фестиваль, щоб познайомити читачів зі своєю творчістю. Два дні учасники і гості третьої «Книжкової  Бучі»  купалися в озоні книжок - новинок та «розкоші спілкування».

Валентина Василівна  з книжкового свята  привезла та подарувала нашій бібліотеці  п’ять  книг, одна з них  - «Вклонімось до землі українському солдату» ( газета «Народна армія») визнана найкращим виданням «Книжкової Буші» в номінації «Найкраща книга на патріотичну тематику». До книги  увійшли нариси та замальовки наших військових журналістів, які безпосередньо спілкувалися з героями  війни, перебували  пліч - о пліч  з ними в найгарячіших точках Донбасу.

Сердечно дякуємо Валентині Павленко за подаровані книги та запрошуємо читачів  до бібліотеки для ознайомлення з новинками.

 



Автор: Абонемент
Дата створення: 2017-10-21 14:21:57
Версія для друку

Повернутися назад