Подарунок від міської ради

З нагоди відзначення  655-ї річниці заснування  м. Хмільника міська рада видала ювілейний презентаційний буклет «Хмільнику – 655: крізь роки і відстані». У передмові  до цього видання міський голова Сергій Редчик  зазначив: «Взявши до рук цей фото-буклет, Ви, шановні добродії, глибше пізнаєте наше прекрасне місто, його славетну минувшину й перспективну сучасність, адже  видання насичене цікавою інформацією про історію, сьогодення і перспективи міста, його культуру, традиції, самобутність та туристичні можливості.

         Живими емоціями та особливим  колоритом наповнює цей буклет велика кількість прекрасних найсвіжіших світлин від кращих місцевих майстрів фото справи. У них – миті наших неповторних днів і років, у них – усе, чим живемо й до чого прагнемо, у що віримо і на що сподіваємося».

         Фотобуклет  «Хмільнику – 655: крізь роки і відстані» складається з таких розділів:

-         Довідка про Хмільник (в цьому розділі зазначається про місце знаходження Хмільника, кількість населення, площу….);

-         Сторінки минулого Хмільника  (цей  розділ знайомить з історією міста , пам’ятниками  та  історичним музеєм );

-         Дружні партнерські відносини  ( світлини засвідчать, що хмільничани шанують і вміють берегти  дружбу );

-         Простір молодих  ( розповідає про талановитих хмільничан);

-         Громадське та духовне життя хмільничан (цей розділ  вражає своєю пізнавальністю та різноманітністю);

-         Святкує  хмільницька громада ( як хмільничани уміють веселитись, берегти свої звичаї та обряди засвідчить цей розділ);

-         Оздоровлення та відпочинок (  у цьому розділі ви зможете вибрати на свій смак один із санаторіїв, щоб не тільки відпочити, але й набратися  здоров’я та наснаги ).

  

 Буклет «Хмільнику – 655: крізь роки і відстані» буде цікавий не тільки хмільничанам, але і гостям міста. Кольоровий, яскравий , насичений подіями буклет переносить у минуле і сучасне, розповідає про талановитих хмільничан та про тих, хто творить  сьогодення.

Запрошуємо всіх доторкнутись до сторінок прекрасних краєвидів і величі міста- курорта Хмільника.

Колектив бібліотеки щиро вдячний міському  голові Сергію Редчику, міській раді та виконавчому комітету за подаровані буклети. 



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2017-10-21 10:15:08
Версія для друку

Повернутися назад