Осінній подарунок краянам від Людмили Степанової

Осіннє листя, дощ, чудова музика і чашка кави…. Ти поринаєш у світ гармонії, краси та ностальгії… Хочеться лише додати чудову  осінню поезію.

         Ми пропонуємо Вам, шановні читачі, нову  книгу хмільничанки  Людмили Степанової-Панасюк «Це ще осінь…».

У передмові Микола Заруба керівник поетичної студії літературно – мистецького клубу «Золота троянда» зазначив про книгу: «Творча натура авторки цієї книжки поезій виявляє себе не тільки в поглибленому психологічному аналізі всього, що відбувається з нею самою, з її відчуттям, але й пошуку найбільш доцільних форм викладу, в експериментуванні як із змістом, так і з формою. Той читач, який виявиться теж творчою особистістю, від читання саме таких поезій отримає чималу  естетичну насолоду. Є в книзі і традиційні ностальгійні звернення до пори  дитинства і юності, любові до рідної батьківщини України і малої  батьківщини – села Журавного».

         У поетичній збірці авторка зачаровує ліричним словом про кохання, про осінній зорепад та щиро розповідає про особисте.

   

Степанова-Панасюк Л. Це ще осінь…Поезії. – Вінниця: ПП Балюк І.Б., 2017. − 152с.

Хтось – колись сказав, що поезія  нічого не значить, але, водночас, вона –  найважливіша. І життя з віршованим словом стає безперечно чарівнішим і глибшим.  Тож запрошуємо читачів районної книгозбірні  дотуркнутись до осінньо-чарівного слова  Людмили Степанової-Панасюк.

         Колектив  бібліотеки вітає пані Людмилу з виходом нової книги і бажає:

Хай Вам сіється, садиться вчасно і жнеться та нових книг.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2017-10-11 16:52:51
Версія для друку

Повернутися назад