Подарунок від сивочолих

Давай поринем в те, що буде

І не забудем, що було.

 

Гарною подією у Хмільницькому районі  став вихід нової книги «Наш девіз: вислухати, почути, зрозуміти, допомогти».  Книга приурочена 30- чю створення організації ветеранів України та 10- чю Хмільницької районної організації ветеранів України.

У передмові голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич та голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич зазначили: «Діяльність ради ветеранів свідчить про високу організованість і громадську  активність, сповнена гуманізму, патріотизму і щирого сумління, користується авторитетом і повагою на теренах району і не тільки».

В книзі наводяться статистичні дані про склад Хмільницької районної організації ветеранів України, про кількість ветеранів в районі на 2017 рік, про військові поховання та загиблих у Другу світову війну, кімнати бойової слави….

Сторінка за сторінкою, читач дізнається про діяльність районної  організації  ветеранів України та про первинні організації ветеранів Хмільницького району. Цікаво буде  дізнатись про ветеранів сіл Хмільницького району.

У промові до книги «Наш девіз: вислухати, почути, зрозуміти, допомогти» голова Хмільницької районної організації ветеранів України, заслужений лікар України, Почесний ветеран України, Почесний громадянин Хмільницького району Віталій Калініченко наголосив: «Ветерани – це золотий фонд нашого району, які, незважаючи на поважний вік, моральну – правову незахищеність, матеріальне зубожіння не стоять осторонь суспільно – політичного життя, активно працюють над вихованням молодого покоління міцних тілом, розумом і духом українців, творчо і натхненно займаються діяльністю у найбільшій і найавторитетнішій громадській організації району  −ветеранській».

У розділі «Минуле і думи» - підібрані поетичні рядки, які не залишать байдужими та  спогади про ветеранів, вдів, які відійшли у вічність. Статті відомих краян про тих, хто виборював волю.

Книга буде цікава для різних вікових груп. Написана відкрито, чесно  і щиро. Упорядник Євгенія Семененко.

  Зі сторінок книги  ми перенесемось у роки Другої світової війни та наше сьогодення. Презентація книги та відзначення 30- чя створення організації ветеранів України та 10- чя Хмільницької районної організації ветеранів України відбудеться у жовтні 2017 року.

         «Наш девіз: : вислухати, почути, зрозуміти, допомогти».-Вінниця:Меркьюрі – Поділля, 2017.-288с.

Запрошуємо всіх до читальної зали КЗ «Хмільницької районної бібліотеки для дорослих» ознайомитись з книгою – літописом «Наш девіз: вислухати, почути, зрозуміти, допомогти».

 



Автор: адмін
Дата створення: 2017-07-11 16:35:43
Версія для друку

Повернутися назад