Вітаємо і щиро дякуємо Броніславу Панасюку

         Нещодавно читачі  районної книгозбірні змогли ознайомитись з історико – пізнавальною книгою Броніслава Панасюка «Ренесанс Русі –України», яку сам автор подарував .

         У передмові   академік НААН М.І.Бащенко зазначив про книгу «В пропонованих працях читачі дізнаються про гірку  правду нищення, якого зазнав український народ,  його інтелігенція і держава, а також руйнацію та викрадення матеріальної і духовної національної культури  за три з половиною століття з боку невеличкого Суздальського князівства ( карлика – Чорноморова), яке силою і неправдою перетворило себе у величезну Московську імперію».

 

Панасюк Б.Я. Ренесанс Русі – України. Вибрані твори /Броніслав Панасюк, Чорнобаївське КПП. - 2016. - 160с.

          В книзі подаються історичні матеріали про Русь - Україну і Московію та  факти про долю великих українців Ярослава Мудрого, Тараса Шевченка, Івана Котляревського, Івана Франка, Івана Мазепу, Богдана Хмельницького….

         Ця книга цікава всім, хто  хоче дізнатись  про минуле України, хто не байдужий до сьогодення і хто вірить у майбутню долю України.

         Колектив бібліотеки щиро дякує Броніславу  Яковичу за подаровану книгу у Хмільницьку книгозбірню для дорослих, адже це 19 подарована книга у нашу бібліотеку. Зичимо козацького здоров’я, творчого натхнення та з нетерпінням чекатимемо  книгу про рідне село Броніслава Панасюка - Лозна.



Автор: адмін
Дата створення: 2016-11-26 14:35:18
Версія для друку

Повернутися назад