Презентація книг про героїв Майдану

Болем полинули сурми Майдану,

Кров’ю полита ридає земля.

Моя Україна – роз’ятрена  рана,

Стала за волю свою проти зла.

Галина Боярська

 

         У  читальній залі районної бібліотеки для дорослих пройшла презентація книг, присвячених учасникам  Революції гідності, які віддали найцінніше – своє життя – заради того, аби Україна та всі ми встали з колін. Щоб почали змінювати свою державу, а наші діти та онуки дістали змогу жити в іншій державі.

                                

         Небесна сотня /К.Богданович, Х. Бондарева, Ю. Бухтоярова та ін.; упоряд: О.Трибушна. І. Соломко; передмови Патріарха Філарета, о.Г.Коваленка, о.Святослава; худож. – оформлювач Л.П.Вировець. – Харків: Фоліо, 2014.- 206с.:іл.. – Укр. Та рос. мовами.

                                                          

Мухарський А. Майдан (Р)ЕВОЛЮЦІЯ ДУХУ: Мистецько – культуро – логічний проект/ Автор і куратор проекту: Антін Мухавський, - К.: НАШ ФОРМАТ, 2014.-312с.:іл.

                                                   

Історії героїв Небесної сотні читайте на сайті htt://nebesna.pravda.com.ua 

Небесна сотня - це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Та ця пам'ять і ці почування будуть тільки відчуттями, якщо ми не плекатимемо щодня, допоки б’ються наші серця, плоди  гідні висоти подвигу Героїв Майдану.

 Тривогою і надією пройняті книги наших поетів-земляків А. Веремій  "На барвінковій огняній землі" та О. Побережного "Герої не вмирають! Рядки народжені війною та революцією". Сторінки книг пронизані глибокими роздумами про світ сучасної людини з позиції справедливості, любові та добра.

         Cвітла та вічна пам'ять воїнам, які відділи життя за Україну! Герої не вмирають!.



Автор: адмін
Дата створення: 2014-10-22 16:14:59
Версія для друку