Знані краяни Вінниччини у гостях бібліотеки

Зустрічі ніколи  не бувають випадковими. Про це засвідчує спілкування   з кандидатом історичних наук, заслуженим працівником культури України, головою правління Вінницької обласної спілки краєзнавців України Сергієм Дмитровичем Гальчаком, заслуженим журналістом України, колишнім  головним редактором  газети «Вінниччини», головою правління обласної організації НСЖУ  Василем Миколайовичем Паламарчуком та  видавцем «Меркьюрі- Поділля» Ігорем  Борисовичем Балюком.

     


Шановні гості були вражені прийомом, адже бібліотекарі засипали питаннями про нові книги Сергія Гальчака та  коли встигає писати , адже шість нових книг , великих досліджень за 2014 рік вказують на  титанічну працю. Бібліотекар читального залу Антоніна Поліщук для автографу принесла книги самого автора. І знову здивування  Сергія Гальчака, його книги знають у Хмільницькому краї, про що засвідчують зачитані палітурки та талони терміни – повернення на книгах.

     

Особлива мова про нашого земляка Василя Паламарчука, який вперше переступивши поріг бібліотеки, подарував свою нову книгу «Босоніж по стерні». Це історія нашого села Митинці, на якій зростав  Василь Миколайович, з якої він вийшов у світ. У книжці правдиво  відображені події, що відбувались протягом багатьох років. Колектив бібліотеки  привітав автора з новою книгою, побажав вдячних читачів і нових чудових книг.

    

Вперше у стінах бібліотеки побував сам видавець Ігор Балюк, саме в якого друкуються наші краєзнавці та на книгах залишив автографи.

     

Щира розмова нікого не залишила  байдужими . Колектив  бібліотеки не хотів відпускати гостей, а гості в свою чергу пообіцяли  подарувати свої книги  та приїхати на зустріч з краянами. 



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2014-08-08 16:15:50
Версія для друку