У ріднім краю , як в медовім раю

Про нашого земляка письменник, лауреат  Шевченківської премії Анатолій Дімаров сказав: «Схиляюсь перед подвижнецькою діяльністю П.І.Ткачука- засновника  дивовижного закладу української духовності».

Павло Іванович Ткачук – відомий в Україні педагог, поет, краєзнавець, фольклорист, журналіст, громадський діяч. А ще збирач українських прислів’їв, приказок та вислівів  про Шевченка. Саме він у 2008 році випустив книгу  «Шевченкова правда – сила народ розбудила», де зібрано близько 630 прислів’їв, приказок та вислівів  про Шевченка.


Нещодавно  Павло Іванович завітав у бібліотеку і подарував свою книгу «Правда з медом, неправда з полином», яка на сьогодні є унікальною. На суд читачів пропонується 2860 приказок та прислів’їв присвячені «Божій  істоті – і тим, хто щиро захоплюється  бджолярством». Ця народна мудрість про бджолярство збиралась  впродовж 45 років.

В книзі також розповідається і про рід Павла Ткачука, який займався бджолярством. Ткачуки були відомі не тільки у селі, але і у сусідніх селах. Цікаво буде дізнатись читачеві  і про значення Кобзаря у житті родини.


Запрошуємо всіх ознайомитись з книгою Павла Ткачука «Правда з медом, неправда з полином», яка нікого не залишить  байдужими.



Автор: адмін
Дата створення: 2013-10-01 15:07:11
Версія для друку