Подарунок від Хмільницької районної ради

До 90- річчя Хмільницького району у світ вийшов буклет «Хмільниччина – сучасне і минуле», який знайомить не тільки з історією, а і з видатними уродженцями краю.

                                            

         Переднє слово – звернення до краян голови Хмільницької райдержадміністрації Олега Томашука та голови  Хмільницької районної ради Василя Чмелюка, які зазначили « що це видання додасть кожному жителю району натхнення для нових здобутків, примноження  славних традицій земляків.

         Для гостей, яких завжди зустрічаємо хлібом – сіллю, послугує гарною згадкою, про перебування в районі і щирим запрошенням знову його відвідати».


         І це справді так. У виданні кожний може ознайомитись з геральдикою району, географічним положенням, археологічною сторінкою та визначними датами, в тому числі і за роки Незалежності.


Цікаво буде дізнатись  і про Героїв Радянського Союзу та краян, які загинули виконуючи обов’язок в Республіці Афганістан. Про Героїв Соціалістичної праці розповість розділ «Вони своєю працею звеличують наш рідний край». Коротко і змістовно подано сьогодення територіальних громад, сільське господарство, промисловість та соціально – культурну сферу краю.

         150 буклетів та два ювілейних годинники подаровано районній бібліотеці, які  є вже доповненням до краєзнавчого фонду.

         Запрошуємо всіх до ознайомитися з буклетом «Хмільниччина – сучасне і минуле».



Автор: адмін
Дата створення: 2013-09-11 14:34:52
Версія для друку