Подарунок з Вінниці

Нещодавно, краєзнавець О.Михалиця побувала у Вінниці на тренінгу для бібліотек по роботи зі ЗМІ та піару бібліотек. Саме там  відбулася зустріч з  Михайлом Івановичем Григоруком, який побував  у 2012році  у  Хмільницькій  районній  бібліотеці і  подарував  на згадку   свою  першу книгу  «Все обо всем».


         На цій миттєвій зустрічі  у Вінницькій обласній універсальній бібліотеці  в  відділі краєзнавства М. І  Григоруком  була  подарована  книга  « Україна післячорнобильська  очима  пересічного  українця»  користувачам  обласної бібліотеки, а  також   користувачам нашої бібліотеки.

              

         Книга розповідає про минуле України з 1986 по 2012 роки. Кожний розділ книги  - це наступний рік, це визначні події, як в Україні, так і в колишніх країнах СНГ, які вплинули на  подальші  роки.

 

//Григорук М..І. « Україна післячорнобильська  очима  пересічного  українця»  .-Вінниця: Вінницька обласна друкарня, 2013.- 520 с.

         Книга  писалась більше 30 років   та    написана українською мовою.

        Колектив  бібліотеки висловлює щиру вдячність за подарунок та бажає Михайлу Івановичу міцного здоров’я, творчої наснаги та щирих читачів

 



Автор: адміністратор
Дата створення: 2013-06-15 09:57:30
Версія для друку