У Всесвітній день книги - найкращий подарунок книги

У Всесвітній день книги до бібліотеки завітав Віталій Дорох, Голова Хмільницької районної громадської організації «Право» і подарував нові книги.

         Інвалідність та суспільство: навчально – методичний посібник. За заг.редакцією Байди Л.Ю., Красюкової – Еннс О.В./ Кол.авторів: Байда Л.Ю., Еннс О.В., Буров С.Ю., Азін В.О., Грибальський Я.В., Найда Ю.М. – К., 2012. -216с.


         У навчально – методичному посібнику подано програму курсу для вищих навчальних закладів, а також методичні матеріали до даного курсу: прав людини з інвалідністю; моделі інвалідності та вплив на формування соціальної політики; питання інклюзивної освіти; ролі громадських організацій у формуванні інноваційних  підходів до  проблем інвалідності та ін..

         Доступність до об’єктів житлового та громадського призначення для людей з інвалідністю: Метод: посібник/ кол. авторів: Скрипка Н., Грибальський Я, Азін В. – К, 2012. – 248с.


         Посібник містить необхідну інформацію про те, як забезпечити оптимальну доступність будівель і приміщень для людей з інвалідністю та інших мало мобільних груп населення, а також технічні рекомендації і приклади планування та проектування приміщень і будівель, пристосованих до потреб людей  з інвалідністю.

         А.Ю. Марусов, В.В. Таран та ін.. Як контролювати державні закупівлі на місцевому рівні: практичний посібник / За ред. Д.М.  Слизьконіс. – К.: Центр Політичних  Студій та Аналітики, 2013. – 96с.

         Посібник має на меті допомогти громадським активістам, журналістам та звичайним громадянам розібратися в Українській системі державних  закупівель та забезпечити дієвий контроль за  витрачанням бюджетних коштів органами влади.

         Запобігання та боротьба з  з корупцією: політичні декларації замість реальних заходів і дій –К: Центр громадської експертизи, 2009,-78с.


         Це видання адресоване експертам у сферах антикорупційної політики та антикорупційного законодавства, державного управління та місцевого самоврядування, а також державним службовцям, посадовим особам місцевого самоврядування, науковцям та консультантам,які займаються дослідженням поширенню корупції та протидією цьому явищу.

         Всіх зацікавлених запрошуємо ознайомитися з новими книгами.



Автор: адміністратор
Дата створення: 2013-04-23 14:23:22
Версія для друку