30 - липня Міжнародний день дружби

Це свято було започатковано в 2011 році, коли Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію про проведення Міжнародного дня дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі.

         Дружба - чи не найважливіший у світі зв'язок між людьми. Вона допомагає нам впоратися з проблемами, робить нас кращими, сильнішими, витривалішими.

         Які вони – справжні друзі? Чи завжди можна зберегти дружбу, пронісши її крізь численні перешкоди?   Чи існує дружба з мамою, татом, бабусею, дідусем, братиком, сестричкою? Як дружать однолітки? На ці та інші питання  намагались дати відповідь учасники години цікавих повідомлень « Чи є на світі щось цінніше», яка пройшла на абонементі для юнацтва.

 

         Бібліотекар розповіла також про традиції святкування дня дружби у країнах світу, про етику спілкування з людьми та в Інтернеті. Молодь активно, весело, пізнавально та творчо провела свій вільний час : грали в різні ігри, складали пазли, грали в шашки та шахмати. На закінчення заходу , вже традиційно,  продовжили своє спілкування за чашкою ароматного чаю.  

         Запрошуємо всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного, корисного дозвілля в бібліотеці !



Автор: юнацький
Дата створення: 2022-07-30 10:18:13
Версія для друку