Європа багатолика, єдина, близька, велика

20 травня до Дня Європи в Україні,  на абонементі для юнацтва, в рамках засідання євро клубу « Європлюс»  змістовно і весело пройшов інформаційний калейдоскоп «День Європи – свято миру і єдності».

  

Присутні дізналися про державний устрій, економіку, великі досягнення європейських країн в науці та промисловості. А також завдяки відео фільмам учасники побачили надзвичайні природні ландшафти, познайомилися з їхніми  історичними пам’ятками, культурою та мистецькими шедеврами,  національними традиціями, цікавими фактами про  різні країни Європи.

      

Родзинкою заходу стала участь молоді у віртуальній вікторині « Знай про Європу більше», в якій молодь  прийняла активну участь і змогла  перевірити та поглибити свої знання про країни Європи. Переможці були нагороджені заохочувальними призами.

  

 

                                  

                  

                              

Доповнювали розповіді бібліотекаря Л. Курилюк відеоролики, віртуальні подорожі  про цікаві історії та факти країн Європи, уривки з Міжнародного пісенного конкурсу « Євробачення- 2022».


         Дівчатам та хлопцям  також було запропоновано висловити свою думку на питання: «Який крок повинна зробити кожна людина, щоб наблизити Україну до Європи» та написати  на фліпчарті свої побажання  до Дня Європи.

                                     

 

                                

В заході взяв участь голова громадської організації  Активна громада  Хмільника та Хмільницького району  Олександр Таненок, який привітав присутніх з Днем Європи  і зазначив, що саме молодь має творити європейське майбутнє для України. Олександр Акимович  подякував організаторам за проведення таких заходів та вручив учасникам  солодкі подарунки від громадської організації.

До уваги присутніх також  була представлена виставка європейської літератури  «Європа на вістрі пера».



Автор: юнацький
Дата створення: 2022-05-21 11:47:29
Версія для друку