Добрі справи з добрим серцем 5 новорічно-різдвяних фільмів для всієї родини

       Один з найкращих способів створити святковий настрій – це перегляд різдвяно-новорічного фільму поряд із вже прикрашеною ялинкою. А ми зробили для вас добірку різдвяно-новорічних фільмів для всієї родини, які наповнять ваші серця затишком, любов’ю та радістю.

Тільки диво (2018)

Новорічне українське фентезі. В центрі сюжету знаходяться юнак Северин та його сестричка Аніка. Їх батько бореться зі страшною хворобою. Щоби вилікувати його, діти відправляються в небезпечну подорож за ліками. Сімнадцятирічний Северин живе разом із родиною в мальовничому гірському місті, яке потерпає від нескінченної зими довгі сім років. Небагатий, проте добрий і сміливий юнак повинен привезти відомого лікаря для батька, який був сильно поранений, рятуючи рідне місто від руйнівного наступаючого льоду. На його шляху багато перешкод: стихійні лиха, таємничі літаючі істоти і безжалісні лиходії.

Лускунчик і 4 королівства (2018)

У найважчі часи тільки Різдво приносить щастя в кожен будинок. Тільки ось юна Клара не хоче нічому радіти. Але її хрещений батько Дроссельмейер зробив їй незвичайний подарунок, який дозволив дівчинці потрапити в захопливий паралельний світ. Клара потрапила у світ, створений її загиблою матір'ю. У цьому королівстві є кілька областей: Країна Снігів, Країна Квітів, Країна Солодощів. Пробувши трохи там, дівчина зустрічає солдата Філіпа та розуміє, що вона принцеса, а мати її – королева. А ще Клара дізналася, що всі ці землі в небезпеці, адже їх хоче захопити Імбирна Мати разом зі своєю мишачою армією. Кларі треба дістатися до Четвертої Країни та дати бій ворогові. Цей світ потребує гармонії.

Людина, яка винайшла Різдво (2017)

Письменник-початківець Чарльз Дікенс вже зробив багато спроб випустити який-небудь бестселер, але його життєвого досвіду виявилося занадто мало для такої справи. Жодне із зібрань творів не знайшло відображення в серцях публіки. І тоді він вирішує сам за свої гроші випустити «Різдвяну пісню». Йому не важливо, як на неї відреагують люди, головне, щоб вона була, і щоб її співали.

Напередодні Різдва (2014)

Весела історія, яка відбулася напередодні Різдва. Хтось підкидає під торговий центр красиву коробку, всередині якої співробітники виявили цуценя і записку, в якій просять віддати його в добрі руки. Колеги по роботі не можуть з'ясувати, хто буде стежити за щеням і кидають жереб... а в цей час одинока матуся намагається зробити найкраще Різдво для своїх двох дітей. Не вистачає тільки дива. 

Подорож до Різдвяної зірки (2012)

Хоробра маленька дівчинка Соня відправляється в небезпечну подорож, щоб знайти Різдвяну зірку, звільнити королівство від закляття і повернути давно зниклу принцесу. Але підступні вороги всіма силами намагаються перешкодити їй. І тоді в покритих снігом норвезьких горах починається справжня чарівна пригода...




Автор: Админ
Дата створення: 2021-12-03 16:43:45
Версія для друку