Книга кличе до творчості

 

  Літо для нашої бібліотеки – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з користувачами.  Цьогорічні літні бібліотечні заходи на абонементі для юнацтва   проходять під гаслом «Літо, книга, позитив!» Літнє читання – чудовий час для розширення кругозору  молоді  та їх творчої уяви.

         Світ сучасного декоративно- прикладного  мистецтва  інтригує, але зрозуміти його інколи не просто.  Ми всі здатні бути митцями, просто багато кому з нас про це не говорили чи ми просто забули що таке творчий пошук. Але про це ніколи не пізно згадати! 

Бібліотекар абонементу для юнацтва Курилюк Л. провела годину корисних порад  «Книга кличе до творчості».


 

Запрошуємо  молодь   на абонемент для юнацтва, де ви зможете познайомитися з виставкою-інсталяцією « Радість натхнення для всіх ».

Тут представлені  цікаві книжки, з різних видів декоративно-прикладного мистецтва - від традиційних видів до сучасних hand-made технік , за допомогою яких зможете  втілювати свої  креативні ідеї. На цій виставці кожний охочий зможе помилуватися вже готовими різними виробами, зробленими учасниками творчої майстерні « Красою душу напою».

  Ви шукаєте собі ідеї для творчості? Щось хочете зробити своїми руками? 

Виставка - хобі «Від книги – до творчості» стане Вам у нагоді


Чекаємо Вас на абонементі для юнацтва !



Автор: абонемент для юнацтва
Дата створення: 2021-07-22 17:03:47
Версія для друку