Як мало нам потрібно для щастя!

Шановні хмільничани! Ми напередодні великої, знаної дати – 100 – річчя КЗ « Бібліотека для дорослих» . В 1921 році була відкрита хата – читальня. Це був осередок  культури, просвіти, що змінював покоління за всі ці роки. Книги, журнали, спілкування  - все це на той час, та й сьогодні має надзвичайно велике  значення для кожної людини: збагачення знаннями, розширення світогляду, згуртування. Вчитись все життя, шукати мудрості в книгах,  бути серед  людей. Особисто для мене книга  - це пристрасть і направник, щастя знаходити щось нове, цікаве, бути співрозмовником. Я радію цьому щастю, коли беру в руки книгу, заглиблююсь у її зміст і  всі проблеми полишають мене. Щастя бути з книгою наодинці, яка надає наснаги жити, підтримує.

Як мало нам потрібно для щастя! Прокинувся – бачиш білий світ, сонце, живий, здоровий –  щастя! Сім’я – це щастя! Життя - це смуги білого та темного, які переплітаються, бо це обидві сторони однієї медалі, та не можна загрузнути в одних почуттях. Отож, я залишилася вдовою, але в мене багато друзів, а вірні друзі, їх підтримка - це також щастя! Ти не один! Можеш довіритись не боячись непорозуміння, осуду, тільки підтримка, порада, співчуття – і це вже щастя.

Щиро вдячна за вітання із днем народження, за теплі побажання колективу бібліотеки,  музею, членам  любительського об’єднання « Читацьке коло», всім, всім … Навіть не підозрювала, що нас так багато: вірних, щирих, добрих!

З повагою та вдячністю Ніна Дорофіївна Бойко, староста любительського об’єднання «Читацьке коло», що діє при  КЗ «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради



Автор: чит.зал
Дата створення: 2021-03-25 14:14:41
Версія для друку