Вона власну душу перелила у книгу…

Вечір… за вікном падає сніг, а поряд чаша з теплим чаєм і …книга, яку хочеться повільно читати. Насолоджуватись магічним і ніжним  словом, жіночою іронією та вічними цінностями – хвилинами життя,  коханням та стражданням. Саме така нова книга хмільничанки  Людмили Степанової-Панасюк «Повернутись». Її герої сильні духом, вірні та  життєлюбні. Маленькі нариси є сповідями жіночої долі, якими захоплюєшся, перегортаючи цю книгу.

Авторка подарувала цю книгу читачам з дарчим підписом: «Твоя могутність – у твоїй любові до колосків на рідному лану. Микола Руденко. Моїм землякам з побажаннями миру, добра і щасливого майбутнього! Автор Людмила Степанова. 17.11.2020 р. підпис».

         

Степанова-Панасюк Л. Повернутись: збірка оповідань. – Львів: ПАІС, 2020. – 72 с.

У анотації книги зазначено: «Читаючи самобутню і ніжну прозу авторки, ви неначе тримаєте у руках її серце, яке випромінює тепло та світло, що м’яко проникає в душу, вчить цінувати життя і радіти кожному дню… Збірка оповідань містить вісім історій про добре і вічне: кохання, тріумф добра, світло і тіні людського життя, а головне,  любов.  Любов до життя, рідної землі, Батьківщини та свого роду, який ми маємо пам’ятати і берегти.

Книга сповнить ваш день світлом і теплом, занурить у світ мрій, кохання, вірності роду і собі».

Також Людмила  Степанова-Панасюк подарувала  нову дитячу книгу «Хлібчик від зайчика». Книга буде цікава для малечі та батьків. Шикарні ілюстрації доньки авторки – Роксолани Степанової захоплюють та піднімають настрій.

              

         Колектив щиро дякує пані Людмилі та зичить міцного здоров’я, творчої наснаги та нових книг.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2021-01-14 13:04:04
Версія для друку