Нової книги дивосвіт

 

 

Читайте! Нехай у вашому житті

                    не буде жодного дня, коли б ви

                                         не прочитали хоча б сторінки з нової книги.

                                                           К. Паустовський

 

      Кожна нова книга в бібліотеці — це подія, це завжди знайомство, здатне принести ні з чим незрівнянне задоволення. Нова книга приємна на дотик, таємнича за змістом, вона манить, зачаровує.

      Добрі книжки можуть не лише піднімати настрій, але й змінювати життя, тому вони завжди користуються попитом.  На абонементі для дорослих представлена книжкова виставка «На хвилі читацьких захоплень», на якій працівниками бібліотеки підготували   новинки – книги українських та зарубіжних авторів на будь-який смак: калейдоскоп світових бестселерів, проникливі історії кохання, мереживо таємниць і містики, детективні «делікатеси»

       У читальній залі експонується огляд новинок «Нові книги шукають друзів».

 

Абонемент для юнацтва пропонує  книжкову виставку « Нової книги дивосвіт» , на якій  представлені книги  різні, як за змістом, так і за формою, тому на ній є все: від верлібрів до мемуарів та детективів, адже когось зможуть "вилікувати" вірші, а комусь для того, щоб розслабитись, необхідно вчитатись у деталі чужої біографії, а також книги для релаксу, які допоможуть перезавантажити свідомість.     

Сподіваємося, що нові книги сподобаються, принесуть задоволення нашим користувачам.



Автор: абонемент
Дата створення: 2020-10-29 12:56:44
Версія для друку