Новинка: краєзнавча книга

У вінницькому  видавництві «ТВОРИ» вийшла нова краєзнавча книга «Крутнівські небосхили. Частина друга». Автор наш земляк, уродженець с. Крутніва Микола Панасюк. Ця книга є продовженням першої частини «Крутнівські небосхили», яка вийшла у 2018 році.

У анотації книги  переплелось: спогади дитинства, історія села і не лише Крутніва, а й сусідньої Березни. Та головне, постають живі постаті людей, які замість звичайних власних та суспільних інтересів, змушені були своє людське життєве щастя плекати у фальшивих умовах радянської брехливої боротьби за надумані  ідеали, за які іноді час вимагав і життя віддати».

Панасюк М. Крутнівські небосхили. Частина друга". - Внниця "ТВОРИ". 2020, - 232 с.

У краєзнавчому виданні  зустрінетесь з статтями про Крутнів з місцевої газети,  з метричної книги села  Березна. Там можливо віднайти своїх прадідів, дідів, дізнатись, якими хворобами хворіли наші предки. Відшукати імена для майбутніх поклонь, адже у стародруках записані імена, фамілії родин, які проживали у селі Березна.  Це і Дарина, Гафія, Мартин, Прокопій, Лизавета, Никофор, Ксенія і т. …

Автор подарував у району книгозбірню 20 книг. Колектив щиро дякує автору книги  «Крутнівські небосхили. Частина друга» Миколі Панасюку та бажає і надалі творчого натхнення та нових книг.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2020-08-26 12:58:33
Версія для друку