Для всіх, хто мріє віднайти гармонію та радіти життю

Загальновідомо, якщо людина дійсно щаслива, вона  ніби  випромінює  світло. Але як цього досягти насправді?  Які шляхи до щастя?Чи можна людину зробити щасливою?

 Перед вами –  розповіді, поради, висловлювання, що надихають,  кумедні жарти, які допоможуть зробити ваше життя  щасливішим та яскравішим!

Вербер Б. Імперія ангелів: роман /Бернар Вербер :пер. з фр. Зої Борисюк. – Львів:Видавництво Terra Incognita, 2018. – 344с.

У чому полягає робота ангела? Ч и можна вплинути на людський вибір?Чи  є межа на шляху пізнання?

У другому романі циклу «Ангели»  один із найпопулярніших сучасних  письменників – романтиків в номінації французьких письменників із світовим ім’ям  захопливо  і  з  легким гумором, перемежовуючи сюжетні перипетії з езотеричними знаннями та науковими даними, описує світ ангелів.

Далай  - Лама. Книга радості: вічне щастя в мінливому світі/Далай – Лама,Туту Десмонд, Абрамс  Дуглас;перекл. з англ. Т. Микитюк. – 2 – ге вид. – Харків:  Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 400с.

Світові духовні лідери, лауреати Нобелівської премії миру Далай – Лама і Десмонд Туту діляться секретами, що допоможуть поглянути на себе і власне життя по – новому. Автори навчать, як досягнути духовної гармонії, розкажуть про причини  виникнення  негативних емоцій і про те, як давати їм раду.

Мойес  Дж. Где живет счастье: роман / Джоджо Мойес; пер. с англ.О.Александровой. – Киев:  Издательство «Махаон», 2019. – 576с. – (Серия «Авторская серия»).

Письменниця є однією із небагатьох, кому вдалося  двічі завоювати премію Асоціації письменників – романтиків в номінації «Романтичний роман року».

Мартен – Люган Аньєс. Щасливі люди читають книжки і пють каву: роман /Аньєс Мартен – Люган; перекл. з фр. Л.Кононовича. – Львів,: Видавництво Старого Лева, 2016. – 160с.

Бестселер французької письменниці – сумна і красива історія жінки, яка після загибелі коханого чоловіка і доньки втрачає сенс існування. Головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати. Книга про життя, поділене на «до» і «після», про самотність, надію, любов  і віру в себе.

Мартен – Люган Аньєс. Щастя в моїх руках : роман/Аньєс Мартен – Люган; перекл. з фр. Л.Кононовича. – Львів,: Видавництво Старого Лева, 2017. –256с.

«Щастя в моїх руках» - книга про втілення мрії та непрості взаємини на шляху до неї. Це надзвичайно цікавий роман може стати справжнім уроком для людей, котрі не наважуються взяти віжки свого життя у власні руки і правити бал на свій розсуд.

Мюссо Г. Поклик янгола: роман / Гійом Мюссо; пер. з фр. К.Єрмолаєвої. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля»,2015. – 352с.

Легка в читанні, інтригуюча і не відпускає до кінця. І любовна лінія присутня, куда ж без неї, але вона тут доцільна. На початку розділу є завжди фраза від якоїсь відомої людини чи письменника, якою автор хотів підкреслити те, що хотів донести тим чи іншим розділом. І вдалось це дуже вдало, багато влучних та чуттєвих слів, які будете з радістю перечитувати і використовувати.

Це перелік різних книжок – на різний смак і для різного читача – але кожна з них варта, щоб її  прочитати. 



Автор: читальний зал
Дата створення: 2020-07-08 16:12:30
Версія для друку