Участь у конкурсі на кращий Імпакт – кіноклуб DOCUDAYS UA

      Департамент з розвитку мережі Docudays UA оголосив  проведення Конкурсу серед постійно діючих кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

7 липня модератор кіноклубу DOCUDAYS UA  при КЗ "Хмільницька  районна  бібліотека для дорослих" Оксана Ошовська  подала заявку на участь в конкурсі  на кращий Імпакт – кіноклуб DOCUDAYS UA.

Метою  конкурсу: проаналізувати та оцінити вплив (імпакт) діяльності кіноклубів медіапросвіти з прав людини Docudays UA на підвищення рівня обізнаності відвідувачів кіноклубів щодо стану прав людини в Україні, залучення членів громади до активної участі в адвокаційних кампаніях, просуванні та підтримці демократичних реформ. Створити можливість для керівників та модераторів кіноклубів поділитися історіями змін задля поширення кращих практик та активізації обміну досвідом між кіноклубами.       

         Шановні  хмільничани! Чекаємо ваших  побажань щодо кіноклубу DOCUDAYS UA  при КЗ "Хмільницька  районна  бібліотека для дорослих". Цікаво дізнатись і вашу думку про покращення роботи кіноклубу. Чекаємо ваших пропозицій. Пишіть на адресу Biblioteka-Hmilnuk@i.ua.

 



Автор: адмін
Дата створення: 2020-07-07 14:02:46
Версія для друку