Показ документального кіно - це круто

 

2 жовтня у  КЗ «Хмільницька бібліотека для дорослих»  модератор Оксана Ошовська  представила до перегляду  та обговорення документальний фільм «ЦИРКОВІ  ГАСТРОЛІ»  режисерів:  Яак  Кілмі, Андрес  Маймік. В кінострічці  йшлося  про  те,  що  у  ХХІ столітті, коли переосмислюється роль  циркових тварин, невтомний естонський бізнесмен живе у своєму власному омріяному цирковому світі. Він прагне заснувати в Естонії державну циркову компанію. Але проти жорстокого поводження з тваринами в його цирку виступають захисники тварин. Активісти скрізь їздять за трупою, влаштовують демонстрації та закликають людей бойкотувати цирк. Але врешті-решт до діла береться рука Божа.

Після перегляду   учнівська молодь  Хмільницького Аграрного Центру  професійно технічної освіти та класний керівник Косіцька Світлана Володимирівна  обговорили :  Які проблеми автори висвітлюють у фільмі?  Як вони  зрозумілі позицію представників Міністерства культури?  Відповіді були дуже цікаві та емоційні. Також учнівська молодь  отримали тест- запитання: «Що вразило мене?» та «Тварини в цирку – це норма, чи порушення закону природи?».

Для модератора Оксани Володимирівни і бібліотекарів   було здивуванням те, що вся група студентів  відповіла – «Тварини в цирку – це порушення закони природи».

 



Автор: адмін
Дата створення: 2019-10-02 16:41:09
Версія для друку