Нові казки від батюшки Володимира

Нещодавно з друку вийшла нова книга «Казки від батюшки Володимира» протоієрея Володимира, настоятеля Покровського храму міста  Хмільника. У анотації зазначено «Німецький та американський фізик-теоретик, лауреат Нобелівської премії з фізики Альберт Енштейн коли його запитали, як виростити розумну дитину, говорив читайте їм казки. Коли запитували, щоб ще виростити розумнішу, відповідав, читайте ще більше казок.

,

Леванчук В. В. Казки від батюшки Володимира/В,В. Леванчук. - Вінниця: ТОВ "ТВОРИ", 2019. - 72 с.

 У наш швидкоплинний час дошкільнята та учні молодших класі розуміються в інформаційних технологіях , проводять часи у Інтернеті і т.д… Як шкода, що спілкування з батьками, дідусями і бабусями відходить на другий план. Тому автор цієї книги простими, щирими словами написав казки, що навчають добру, справедливості і мудрості.  Дорослі можуть долучитися до спілкування з молодшими через сторінки нової книги протоієрея Володимира Леванчука.

Незабаром відбудеться презентація книги «Казки від батюшки Володимира».

Запрошуємо ознайомитися з новим виданням, яке буде цікавим для дітей, а також для  батьків та вихователів, які хочуть виховувати дітей добрими, чуйними і справедливими



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2019-08-27 13:19:58
Версія для друку