Документальний фільм про права людини DOCUDAYS UA «НОВІ ГЕРОЇ»

2 липня в Інтернет - центрі КЗ Хмільницької районної бібліотеки для дорослих» відбувся показ документального кіно про права людини до перегляду переставлено фільм «НОВІ ГЕРОЇ»

У фільмі йдеться про три документальні  фільми-портрети звичайних українців. У кожного з них своя історія, проте є й спільне – їхня боротьба з несправедливістю у країні сьогодні. Пересічна людина часто ізольована від інформації про наявні правові можливості, що можуть допомогти їй покращити умови свого життя – започаткувати бізнес, сприяти об’єднанню громади у захисті комунальної власності, а також їхніх прав та інтересів. Ці три розповіді про те, що перемогти несправедливість – можливо, якщо докласти зусиль, не боятися та не ламатися під тиском обставин. Про те, як звичайні люди з глибинок Сходу та Півдня України не дозволили системі загнати себе у безвихідь.

Модератор кіноклубу Оксана Ошовська запросила до обговорення

фільму присутні зійшлися на думці, що  варто  не здаватися в таких ситуаціях й створювати громадські організації по «Захисту прав селян».

Така  цікава та змістовна зустріч була не останньою, адже  запрошуємо усіх бажаючих  до перегляду документального фільму про права  людини детально ознайомитись з засіданнями на сайті http://hm-library.com.ua/



Автор: адмін
Дата створення: 2019-07-02 12:22:28
Версія для друку