"Обираємо професію : крок за кроком".

Народна мудрість стверджує: "Немає безталанних людей, а є ті, хто займається не своєю справою". А як її знайти, свою справу, як не помилитися? Професій, за якими можна працювати безліч, але яку ж з них вибрати?   На ці дуже важливі запитання знаходили відповіді  на абонементі для юнацтва учасники  години спілкування «Професії від А до Я: подумаємо разом - вибереш сам».


Виступ бібліотекаря Л.Курилюк дав багато   інформації не тільки  для роздумів, але й приводів для дискусії. Потім відбувся цікавий тренінг, у ході якого молоді люди вчилися аргументувати свій вибір професійного майбутнього, відстоювати точку зору навіть у складних умовах «батьківського тиску»,  переконувати мецената надати саме їм грант на навчання, а також розігрували міні-сценки з життя абітурієнтів.


         В Пункті європейської інформації « Все про Європу: читай,слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» був проведений огляд на тему «Європейська освіта: плюси та мінуси», в  якому  бібліотекар ознайомила присутніх  з особливостями освіти в окремих європейських країнах.



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-06-13 12:10:52
Версія для друку