День Європи – свято миру і єдності

З 2003 року згідно з Указом Президента кожну третю суботу травня в Україні відзначають День Європи.       

В цей день до бібліотеки завітали її активні користувачі та друзі – учні 6-Б ЗОШ №2  з  класним керівником Світланою Пасєкою та взяли участь в інформаційному калейдоскопі  «На побачення з Європою».


  

Бібліотекарі  познайомили  присутніх з історією створення Дня Європи та провели цікавий екскурс-подорож країнами Євросоюзу.

  В Пункті  європейської інформації  учні  мали можливість ознайомитися з творами кращих європейських авторів, які були представленні на книжковій виставці « Літературна мандрівка Європою».

 

Учасники   взяли участь у відео-інтерв’ю «Моє майбутнє в європейській Україні», під час якого кожен мав змогу висловити свою власну думку, а також залишити своє побажання на флепчарті «Моє європейське бажання».


 Завершився захід з  вірою в те, що недалеко той час, коли Україна стане справжньою європейською державою. Треба просто зробити правильний вибір і почати з себе, адже Україна – це країна з великими можливостями. У нас є все для того, щоб досягти благополуччя для всіх – географічне положення, корисні копалини, родюча земля, розумні люди.   



Автор: юнацький
Дата створення: 2019-05-20 16:06:23
Версія для друку