Про дива і таємниці води - чарівниці

      Вода - основа життя. І це дійсно так. Адже без неї абсолютно неможливе, немислиме життя. З давніх-давен наші пращури вшановували воду, поклонялися їй, вірили у її магічяну силу, дбали про чистоту. 

      Вода - еліксир життя. Той самий еліксир, який марно шукали в своїх лабораторіях алхіміки, в пошуках якого борознили безкінечні простори мореплавці.

        Подарувавши людям воду, природа дала їм до рук величезне багатство.

      Сьогодні над водою нависла загроза - забруднення. Заводи й фабрики часто забруднюють стічними водами річки. Люди викидають різноманітне сміття просто у озера, ріки і моря, завдаючи їм непоправної шкоди.

      До Всесвітнього дня водних ресурсів в рамках Міжнародного десятиріччя дій "Вода для життя"у КЗ "Хмільницька районна бібліотека для дорослих"  пройходить цикл заходів «Про дива і таємниці води – чарівниці».

    Про різні форми існування води, про її якості та властивості користувачі дізналися прослухавши інформину «Незвичне про звичайну воду», яка пройшла у читальній залі .

    На абонементі для дорослих експонується виставка – застереження «Вода – основа. Вода –  життя».

    Вода – це одне з найбільших багатств України, вічна цінність, до якої ми повинні відноситися з повагою, не завдаючи їй шкоди та пильно оберігаючи. Адже вода – це джерело минулого і сучасного



Автор: абонемент
Дата створення: 2019-03-22 10:40:35
Версія для друку