Подарунок від народного художника

Нещодавно у районну книгозбірню народним та заслуженим художником  України, уродженцем с. Чеснівка Володимиром Козюком було подаровано чудові фотоальбоми «Кращий художник. Всеукраїнський пленер» (2017р.) та «Кращий художник. ІІ Міжнародний мистецький пленер» (2018 р.).

За ініціативи Володимира Козюка  з 2017 року почав  проводитися Всеукраїнський мистецький пленер. У роботі пленеру взяли участь художники з різних куточків України, в тому числі і вінницькі митці. Переможцями конкурсу стали  - Володимир Оврах та Євген Шаповалов. Саме про це  і більше про картини учасників пленеру Ви зможете дізнатись у фотоальбомі «Кращий художник. Всеукраїнський пленер» (2017р.).

Другий фотоальбом розповідає про ІІ Міжнародний мистецький пленер в якому взяли участь не тільки українські художники, але й художники із восьми країн світу. Запрошені митці писали міські пейзажі  Вінниці та Бару, визначні  історичні місця та об’єкти культурної спадщини Вінниці та Вінниччини. З картинами учасників   ІІ Міжнародного мистецького пленеру знайомить  другий фотоальбом.

Директор КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» Зоя Попова щиро дякує за подаровані книги і надалі зичить творчого натхнення в ім’я процвітання України.

Шановні любителі мистецтва запрошуємо Вас до ознайомлення з картинами учасників цих пленерів.



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2019-03-12 13:23:05
Версія для друку