Книги про війну і про людей на війні

Дарунки книг нашій бібліотеці, в рамках акції "Подаруй бібліотеці книгу", –  це форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду.

Дякуємо Сергію Євгеновичу Буликову за подаровані книги:

Мартин Брест. Пехота - 2: Збройники. / Мартин Брест - К.: ДИПА., 2019.- 376с.

Мартин Брест – це не псевдонім, це позивний бійця Збройних Сил України. «Недолік», так він  жартуючи, сам себе називає,   служив в  41 - батальйоні, а потім, коли батальйон вивели в тил, -  в 72 - й  бригаді. Він народився і виріс  в Горлівці Донецької області. Має дві вищі освіти  – пішов в Армію з посади начальника групи  технічної підтримки українського філіалу південнокорейської корпорації.  Став солдатом. Пише  легко і просто про війну і про людей на війні – сході  України. В першій книзі розповідає про те, що йому довелося пройти за дев’ять місяців  життя на передовій, розповідає чесно, іронічно, смішно і відверто. Про атаки і оборону, про техніку і військовий побут, і завжди – про людей, хороших і різних, які  воюють з а свою країну. Мартин Брест представляє  для читачів свою другу книгу.  Книга «Пехота - 2: Збройники» подарована з автографом автора.

Петров Олексій. Кава з присмаком попелу /Олексій Петров. - К.: ДІПА, 2018. - 288с., іл.

У книзі розповідається про події від березня 2014 до липня 2015 року. Місця подій – Мелітополь, Запоріжжя,  зона АТО, сектор «Б», сектор «М». Багато автобіографічного матеріалу і обмаль художнього. Вона правдива тією життєвою правдою, яку не вигадаєш і не нафантазуєш. У ній багато людей, подій та думок. І ще більше – простору для роздумів та висновків.

Руденко Юрій. Психи двох морів/ Юрій Руденко. – Харків: «Діса плюс», 2017. -  296с.

Це роман про  війну, про людей на війні, кохання, смерть, про мобілізацію і добровольців, про волонтерів. Це історія , яку ми пишемо самі, це новітня історія держави  Україна. Книги  написані для тих, хто цікавиться долею України та небайдужий до її минулого та сучасного.

Колектив  бібліотеки  впевнений, що подаровані  Вами книги знайдуть своїх читачів та будуть  їм  корисними.

Віримо, що добрі справи завжди повертаються добром.  



Автор: читальний зал
Дата створення: 2019-02-28 17:05:18
Версія для друку