Обговорили пріоритети програми забезпечення населення правовою допомогою

Учасники засідання «круглого столу», який відбувся в читальній залі   районної бібліотеки для дорослих, обговорювали пріоритети та завдання районної програми забезпечення населення безоплатною правовою допомогою на 2019-2020 роки.


Захід було ініційовано громадською організацією «ПРАВО», в партнерстві з Хмільницькою районною радою, Хмільницьким Бюро правової допомоги та Хмільницькою районною бібліотекою для дорослих.

Участь в заході взяли представники апарату Хмільницької районної ради, Хмільницької РДА, депутатського корпусу, вчителі права, сільські бібліотекарі, представники Шкільних служб порозуміння, Бюро правової допомоги та громадських організацій, а також всі зацікавленні в забезпеченні  населення Хмільницького району безоплатною правовою допомогою.

До роботи долучився член Правління Мережі правового розвитку пан Михайло Бардин.

Під час засідання учасники мали можливість попрацювати в робочих групах, визначивши найбільш проблемні питання, що перешкоджають забезпеченню населення якісною первинною правовою допомогою.

 

За задумом організаторів заходу всі пропозиції будуть опрацьовані експертами громадської організації «ПРАВО» та взяті за основу під час розробки проекту районної програми забезпечення населення безоплатною правовою допомогою на 2019-2020 роки.

На розгляд депутатського корпусу програму планується винести в грудні 2018 року.

За матеріалами сайту "Громадський форум Хмільниччини" Громадської організації "Право"




Автор: читальний зал
Дата створення: 2018-11-17 12:17:34
Версія для друку