18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми

В рамках інформаційної кампанії до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, управлінням соціальної та молодіжної політики Хмільницької районної державної адміністрації спільно із Хмільницькою міською радою була  організована вулична акція «Хода за свободу», яка проходила цього дня  в усіх областях України та 20 жовтня пройде у м. Києві.

До проведення акції долучилися підприємства, організації, управління, відділи району та міста. Працівники КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» також взяли участь в заході.

Акція спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить.

В читальній залі  пройшов круглий стіл  «Протидія торгівлі людьми», в якому взяли участь працівники районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, служби у справах дітей Хмільницької РДА, працівники районної бібліотеки для дорослих.

 Ганна Маринич начальник  відділу Хмільницького бюро правової допомоги  та Інна Шеремета заступник начальника цього ж відділу надали інформаційні консультації з питань безпечного працевлаштування, навчання за кордоном, а також щодо можливостей отримати необхідну допомогу в ситуаціях, пов’язаних з торгівлею людьми громадянам України, які перетинають кордон.

У фойє бібліотеки представлена виставка – перегляд  «Зупини насильство - захисти себе».

Пам’ятайте: стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації! Тому лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми у суспільстві!

 

 



Автор: admin
Дата створення: 2018-10-18 17:54:36
Версія для друку