Подарунок від родини Каленіченків

Літнім чудовим подарунком для краян та колективу районої бібліотеки для дорослих стала перша книга  

Лілії Каленіченко «Гриби – загадковий дарунок природи».

Авторка книги за професією лікар – невропатолог вищої категорії, має 20 наукових праць, учасник виставки досягнень народного господарства СРСР,  їй присвоєно звання «Почесний залізничник». Також відома Лілія Іванівна , як  « збирачка грибів».

Народилась у родині лісника, тому дитинство, юність пройшли серед лісу. Змалечку знала багато про гриби та грибні місця. Протягом всього життя збирала цікавинки про гриби, грибні прикмети та грибні місця. Так і назбиралась велика інформаційна папка про гриби. Чоловік Лілії Іванівни Віталій Каленіченко вирішив зробити чудовий подарунок на День народження коханій дружині і долучився до видання книги.

Саме це  науково-популярне видання знайомить читачів з різноманітним грибним світом, розповідає про небезпеку, яка чекає на тих, хто збирає і вживає отруйні гриби.

Для господарок зібрані смачні рецепти з грибів, навіть,  грибний суп по-хмільницькі. Прочитавши це довідкове видання Ви обов’язково захочете піти  на «тихе полювання» та скористатись кулінарними секретами Лілії Каленіченко.

Книгу видано у видавництві ТОВ «ТВОРИ».

Колектив вітає родину Каленіченків з такою чудовою подією – виходом  книги «Гриби – загадковий дарунок природи». Нехай Господь Бог щедро дарує Вам Лілія Іванівна  здоров’я, світлу радість, родинні гаразди на многая і благая літа!

Запрошуємо до бібліотеки!

 



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2018-07-14 16:49:07
Версія для друку