Подарунок від директора державного архіву Вінниччини

Чудовим подарунком стали книги від директора державного архіву Вінницької області Юрія Легуна для читачів нашої книгозбірні. Це книги для істориків, краєзнавців, для тих, хто цікавиться туристичними шляхами Поділля та пам’ятниками м.Вінниці.

                                

 

Губаржський, Ігор «Я мовчу – душа говорить…» /І,Губаржський/ упорядкув.: Ю.Легун, О.М.Кравчук. – Вінниця: Т.П.Варановська, 2015. – 388 с.

Пам’ятники історії та культури Вінницької області. Вінниця /ред.. кол. Тому Зводу памяток іст. Та культ. України у Вінниц. обл.: Ю.А.Зінько (гол. ред.), К.І.Висоцька [та ін..]; автор. колектив: А.В.Войнаровський, С.Д. Гальчак, С.О.Гусєв [та ін.]; упор. Ю.А.Зінько, А.М.Подолинний. – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2016.- 224 с.

  Книгу «Топографічний опис Подільської губернії 1799р.» до видання підготував Юрій  Вікторович Легун. В ній ви познайомитеся з географічним розташуванням сіл Вінницького, Ямпільського та Брацлавських повітів Подільської губернії. Дізнаєтесь про рослинний і тваринний світ та  корисні копалини цих сіл. У книзі зустрічаються села Хмільницького району – Великий Остріжок, Вишенька, Клітенка, Колибабибнці, Погоріла (частина с.Кропивни), Рогинці, Слобода Кустовенцька, Соломирка, Ступник, Хутора Кривошиїнські.

                                                     

Топографічний опис Подільської губернії 1799р. Вінницький, Ямпільський, брацлавський повіти. /За ред. Ю.Легуна . – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2016. - 100с.

          Доторкнутись до унікальних краєвидів, рослинного та тваринного світу Вінниччини допоможе фотоальбом «Заповідні куточки Вінниччини».

 

                                                                   

 Заповідні куточки Вінниччини: презентаційний фотоальбом / Під заг. ред.: М.Ткачука,упоряд.: О.Матвійчук, Л.Голунова, О.Мудрак, О.Швець, А.Магера, В.Фінклер, Л.Горбенко, Т.ЛОтоцька. – Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД», 2016. - 100с.

         Про добру, гостинну сусідку Вінницької області розповість ошатний фотоальбом «Хмельниччина».

 

                                                       

Хмельниччина: науково-популярне видання / упоряд.: Т.С.Колісніченко. – Хмельницький: «Поліграфіст», 2016. – 176с.

         Директор КЗ «Хмільницька районна бібліотека для дорослих» Зоя Попова від імені колективу висловлює щиру подяку за дарунок, який є цінним для всіх, хто цінує історичні сторінки краю і тих  хто любить мандрівки. Сподіваємось на подальшу співпрацю і нехай щастить у ваших починаннях. 



Автор: Краєзнавець
Дата створення: 2018-04-03 10:48:15
Версія для друку