Зустріч з «Хмільницькими дивосвітами»

Чим живуть сьогоднішні діти?  Що викликає в них радість і захоплення, від чого дійсно отримують   істинне задоволення? Що їх  хвилює ,  чого прагнуть у житті? На всі ці запитання отримали відповідь,  побувавши на святковому засіданні літературно - мистецького об’єднання «Подільські самоцвіти» з нагоди  підведення підсумків роботи об’єднання  за рік та презентації збірочки «Хмільницькі  дивоцвіти ».  Слухали трепетні дитячі  перші творіння  - вірші й пісні, написані від душі. Здавалося б, такі юні душі,  а сприйняття і розуміння світу таке глибоке і неординарне.

    

«Позитивних вражень вистачить на цілий рік»  - зізналися Оксана  Гавура і Віра  Шурман,  члени любительського  об’єднання « Читацьке     коло», що діє при районній бібліотеці для дорослих. Поетеси привітали молодих талантів,  небайдужих до літератури  і мистецтва, ділилися секретами  своєї творчості,  давали настанови та побажали   яскравих емоцій та цікавих вражень від зустрічей.

Членів  об’єднання «Подільські самоцвіти»  привітала щирими словами і побажаннями Марія Бабій, зав. відділом обслуговування районної бібліотеки для дорослих.

                                   До нових  зустрічей  в бібліотеці!



Автор: admin
Дата створення: 2018-01-18 17:52:50
Версія для друку